Nederlands English
Beroependagen

Programma onderdelen

Presentatie
Wil jij een bedrijf graag beter leren kennen? Dan is een presentatie iets voor jou. Tijdens dit onderdeel zal het bedrijf zich presenteren en zullen de carrièremogelijkheden binnen dit bedrijf aan bod komen. Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om vragen te stellen over onderwerpen die voor jou relevant zijn.

Workshop
Benieuwd naar de gang van zaken binnen een bedrijf? Bezoek dan een workshop! Tijdens dit onderdeel heb jij de gelegenheid kennis te maken met de werkzaamheden die binnen een bepaald vakgebied op je pad kunnen komen. In veel gevallen wordt er tijdens een workshop een casebehandeld.

Training
Doormiddel van de traingen gegeven door Green-Apple kun jij bepaalde skills ontwikellen. Deze trainingen zullen op een interactieve manier gegeven worden en jij zult goed moeten kunnen samenwerken om de case tot een goed einde te brengen.

Bedrijfslunch
Dit onderdeel biedt jou en de recruiters dé gelegenheid om persoonlijk op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. 

Branchdiner
Het Branch diner is dit jaar voor het eerst op de Beroependagen, tijdens dit diner spreek je niet met een enkel bedrijf maar met vier bedrijven. Je rouleert zodat jij elk berdijf even lang vragen kan stellen en zodat de bedrijven ook jou kunnen leren kennen.

 

 

 

 

Individuele gesprekken
Specifiek geinteresseerd in een bedrijf? Dan is een individueel gesprek de ideale manier om in korte tijd meer te weten te komen over jouw mogelijkheden. Omgekeerd is het voor de bedrijven natuurlijk de ideale manier om jou te leren kennen.

Borrel
Aansluitend aan het programma zal er beide dagen in onze prachtige hoofdzaal, de Admiralty, een borrel plaatsvinden. De ideale mogelijkheid om onder het genot van een hapje en drankje nog wat na te praten.

Diner
Na een dag van presentaties, workshops, individuele gesprekken en beroepenmarkt is het heerlijk om aan te schuiven in een goed restaurant en te genieten van een diner. Een aantal bedrijven verwelkomen je op hun diner en maken graag, op een informele manier, kennis met jou. Een perfecte manier om een bezoek aan de Beroependagen af te sluiten!

Deadline
Deadline met CV: 28 september, 23: 59 uur
Deadline zonder CV: 2 oktober, 23: 59 uur

 

 


Financiele Studievereniging Amsterdam
T: +31 (0) 20 - 525 6512
E: bestuur@fsa.nl

Studievereniging VSAE
T: +31 (0) 20 - 525 4134
E: info@vsae.nl
Twitter
LinkedIn
Facebook
RSS