Locatie

Het KIT

De 21e editie van Beroependagen zal plaatsvinden in het KIT - Koninklijk Instituut voor de Tropen. Deze locatie is gevestigd in het hart van de stad en om de hoek van de Universiteit van Amsterdam.

Ook is het KIT gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanaf het Amstel Station en Amsterdam Centraal. Indien u met de auto wenst te komen is dat geen enkel probleem. Gelegen aan de rand van het Oosterpark biedt het KIT voldoende parkeerplekken. Deze parkeerplekken kunt u online reserveren.

Vandaag de dag zet het Koninklijk Instituut voor de Tropen zich in voor het verbeteren van de gezondheidszorg en de sociaaleconomische situatie in armere landen. De not-for-profit organisatie doet dat door middel van onderzoek, advies, trainingen en opleidingen voor internationale organisaties, bedrijven, NGO’s, overheden en studenten.

KIT | Meetings & Events
Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
T: 020 5553111
E: events@kit.nl
W: kitmeetingsandevents.nl

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam Centraal

Tram: KIT is te bereiken met lijn 9 richting Diemen. Halte; Alexanderplein

Bus: KIT is te bereiken met lijn 22 richting Indische Buurt. Halte; Oostenburgergracht

Auto

Vanaf de ringweg A10 afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113): rechtdoor richting Centrum/Watergraafsmeer over de Middenweg, die overgaat in de Linnaeusstraat. Het KIT ligt op de hoek van de Linnaeusstraat en de Mauritskade.