Nederlands English
Beroependagen

Inloggen

Geef hieronder eerst aan bij welke vereniging je lid bent:

> Ik ben lid van de FSA
> Ik ben lid van de VSAE
> Ik ben lid van Kraket

Heb je al eerder iets georganiseerd bij de FSA? Dan gaat de inschrijving via MYFSALUMNI

Inschrijven gaat per onderdeel, dus je hoeft niet het hele evenement aanwezig te zijn. Tevens kun je je voor meerdere onderdelen op hetzelfde tijdstip inschrijven. Mocht je voor meerdere onderdelen worden geselecteerd, dan is de keuze aan jouw en zul je hierover geinformeerd worden. 

Bent u een bedrijf en wilt u inloggen? Klik dan hier.

 

Instructies

Om deel te kunnen nemen aan de Beroependagen 2014 geldt een verplicht lidmaatschap van de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) of de Vereniging voor Studenten Actuariaat en Econometrie en Operationele Research (VSAE).

Inschrijven gaat per onderdeel, dus je hoeft niet het hele evenement aanwezig te zijn. Tevens kun je je voor meerdere onderdelen op hetzelfde tijdstip inschrijven. Mocht je voor meerdere onderdelen worden geselecteerd, dan is de keuze aan jou en zul jij hierover geinformeerd worden.

Ben je al lid van de FSA of de VSAE?
Gebruik je bestaande MyFSA of Mijn VSAE login gegevens om je direct in te schrijven voor de Beroependagen 2014.

Ben je nog geen lid?
Indien je nog geen lid bent van één van deze twee verenigingen en je wilt deelnemen aan de Beroependagen dan dien je eerst lid te worden. Wil je meer weten over de FSA? Ga naar www.fsa.nl. Meer informatie over de VSAE is te vinden op www.vsae.nl.

Klik hier om direct online lid te worden van de FSA
Klik hier om direct online lid te worden van de VSAE

Als je eenmaal lid bent geworden kun je de daar aangemaakt login gegevens gebruiken om je op deze site in te schrijven voor de Beroependagen 2014 en je programma samen te stellen.


Financiele Studievereniging Amsterdam
T: +31 (0) 20 - 525 6512
E: bestuur@fsa.nl

Studievereniging VSAE
T: +31 (0) 20 - 525 4134
E: info@vsae.nl
Twitter
LinkedIn
Facebook
RSS