Nederlands English
Beroependagen

Geen nieuwsberichten beschikbaar.

Beroependagen 2015

Welkom op de site van de Beroependagen.

Na het grote succes van de voorgaande 17 edities zullen de FSA en de VSAE ook dit jaar de Beroependagen organiseren. De Beroependagen 2015 zal plaatsvinden op 29 en 30 september. De locatie is, net als vorig jaar, Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

De Beroependagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Research & Management (VSAE) gezamenlijk wordt georganiseerd. Dit tweedaags evenement is erop gericht om doormiddel van Bedrijfspresentaties, Workshops, Trainingen, Lunches, Diners, Branche Diners en Individuele Gesprekken interactie te creëren tussen bedrijven en studenten. Elk jaar biedt de Beroependagen een gevarieerd aanbod van toonaangevende bedrijven, zodat studenten zich optimaal kunnen oriënteren en voorbereiden op de arbeidsmarkt. 

 

 

Verslag Beroependagen 2014

Afgelopen 7 & 8 oktober was het zo ver: de Beroependagen 2014. Een jaar lang hebben we hard gewerkt met de Beroependagencommisie, die bestaat uit leden van de VSAE en de FSA. Het harde werken had z'n vruchten afgeworpen en uitte zich in een deelname van 34 bedrijven en een record aantal inschrijvingen van welgeteld 733 studenten. We konden met een gerust hart zeggen de voorbereidingen in ieder geval geslaagd waren. Nu de twee dagen zelf nog...

 Lees hier het volledige verslagFinanciele Studievereniging Amsterdam
T: +31 (0) 20 - 525 6512
E: bestuur@fsa.nl

Studievereniging VSAE
T: +31 (0) 20 - 525 4134
E: info@vsae.nl
Twitter
LinkedIn
Facebook
RSS