Nederlands English
Beroependagen

Beroependagen 2014

Welkom op de site van de Beroependagen.

Voor de zeventiende editie is gekozen voor Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Dit jaar zullen de Beroependagen plaastvinden op 7 en 8 otober.

De Beroependagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Research & Management (VSAE) gezamenlijk wordt georganiseerd. Dit tweedaags evenement is erop gericht om doormiddel van Bedrijfspresentaties, Workshops, Trainingen, Lunches, Diners, Brache Diners en Individuele Gesprekken interactie te creëren tussen bedrijven en studenten. Elk jaar biedt de Beroependagen een gevarieerd aanbod van toonaangevende bedrijven, zodat studenten zich optimaal kunnen oriënteren en voorbereiden op de arbeidsmarkt. 

Deadline met CV: 28 september, 23: 59 uur
Deadline zonder CV: 2 oktober, 23: 59 uur

 

Bekijk hier het filmpje!

 

 

 

Oud-deelemer over de  beroependagen.

Allon werkt al ruim 2 jaar bij EY, wat hem goed bevalt. Als oud deelenemer van de beroependagen heeft Allon een stukje geschreven over waarom jij deel zou moeten nemen aan de Beroependagen. Benieuwd wat hij schrijft? Klik hier.

Allon: "Ik kan alleen maar heel erg blij zijn dat ik in totaal zo’n vier jaar de Beroependagen heb bezocht. De vele workshops, presentaties en individuele gespreken waren voor mij ideaal om veel verschillende bedrijven, mensen te leren kennen en uiteindelijk voor een bedrijf te kiezen dat echt bij mij past. Snel inschrijven dus!"

  Schrijf je hier in!%20

 

 


Financiele Studievereniging Amsterdam
T: +31 (0) 20 - 525 6512
E: bestuur@fsa.nl

Studievereniging VSAE
T: +31 (0) 20 - 525 4134
E: info@vsae.nl
Twitter
LinkedIn
Facebook
RSS