BEROEPENDAGEN 2016

Na het succes van de vorige edities van de Beroependagen, zal dit jaar de 19e editie van de Beroependagen plaatsvinden. Het evenement zal plaatsvinden op 4 en 5 oktober in Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

De Beroependagen is een jaarlijks terugkerend evenement dat door de Financiële Studievereniging Amsterdam (FSA) en de Vereniging Studenten Actuariaat, Econometrie en Operationele Research & Management (VSAE) gezamenlijk wordt georganiseerd. Dit tweedaags evenement is erop gericht om doormiddel van Bedrijfspresentaties, Workshops, Trainingen, Lunches, Diners, Branche Diners en Individuele Gesprekken interactie te creëren tussen bedrijven en studenten. Elk jaar biedt de Beroependagen een gevarieerd aanbod van toonaangevende bedrijven, zodat studenten zich optimaal kunnen oriënteren en voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Inschrijving

Inschrijven voor de Beroependagen 2016 is op dit moment nog niet mogelijk

VERSLAG

Afgelopen 29 & 30 september was het zo ver: de Beroependagen 2015. Een jaar lang hebben we hard gewerkt met de Beroependagencommisie, die bestaat uit leden van de VSAE en de FSA. Het harde werken had z'n vruchten afgeworpen en uitte zich in een deelname van 34 bedrijven en een record aantal inschrijvingen van welgeteld 733 studenten. 

Lees hier een uitgebreid verslag van de Beroependagen 2014